Mijn favorieten

Nieuws

Bezit tweede woning steeds gewoner
Geplaatst op: 7 februari 2019
Steeds meer Nederlanders kiezen voor een tweede woning. Was het bezit van een vakantiewoning vroeger voorbehouden aan een selecte groep, tegenwoordig is het kopen van een tweede woning heel normaal. Exacte cijfers worden niet bijgehouden, maar naar schatting heeft zo’n één op de twintig Nederlandse gezinnen een vakantiewoning in binnen- of buitenland.
Vakantiehuis kopen in Turkije. Is dit het moment?
Geplaatst op: 7 februari 2019
De euro is in Turkije steeds meer lira waard. Bovendien is de spaarrente lager dan ooit. Veel buitenlanders grijpen deze kans om goedkoop een tweede woning in Turkije te kopen. Uit cijfers van het Turks statistisch instituut TurkStat blijkt dat de woningverkopen aan buitenlanders in juli 2018 stegen met 65% ten opzichte van het jaar ervoor. Dit komt doordat de euro steeds meer Turkse lira waard is.
NIEUW IN VERKOOP: 19 villa's Domaine de Gascogne, Le-Plan-De-La-Tour, Frankrijk
Geplaatst op: 31 mei 2019
In het departement Gers, net buiten Masseube is de bouw van 19 villa’s van start gegaan. In deze streek, gelegen in het zuiden van Frankrijk, vindt u mooie landschappen, veel ruimte, eigentijdse dorpjes en historische bezienswaardigheden. De steden in dit gebied met de vele wijngaarden hebben een mediterraans karakter. Deze regio, gelegen tussen de Atlantische Oceaan en de Middellandse Zee, staat bekend om de fameuze gastronomie en romantische sfeer. Golf de Gascogne is een unieke combinatie van rust en ruimte met tal van bezienswaardigheden in de directe omgeving. U bent bovendien binnen een uur rijden bij de Pyreneeën.