Mijn favorieten

Verkoop

Uw huis verkopen
Om uw huis succesvol te verkopen, is een goede voorbereiding van groot belang.
Uw woning op een passende manier aanbieden met een juiste koopsom, levert u meerdere potentiele kopers op die bereid zijn uw vraagprijs of zelfs meer te bieden. In overleg met bepalen we de juiste verkoopstrategie en uitvoering. Mogen wij uw woning verkopen, dan stellen wij eerst een Opdracht tot Dienstverlening op waarin uw rechten en plichten duidelijk en transparant staan vermeld.
 
De dienstverlening van UniquEstate gaat verder dan andere makelaars
Ons motto is: "Wij zijn er als uw koper wil dat we er zijn". Dat houdt bijvoorbeeld in dat onze makelaars ook in de avond of zelfs in het weekend bezichtigingen doen. Daarnaast geven wij u, voordat wij uw woning in de verkoop zetten, een uitgebreid stylingadvies en regelen een topfotograaf om uw woning perfect te fotograferen. Uit ervaring weten we dat een woning met goed gemaakte foto’s op Funda voor een hoger bedrag worden verkocht. Wij hanteren ruime bezichtigingsmogelijkheden. Dus ook in de avond of in het weekeinde spreken wij met uw potentiële koper af.  Voor een gesprek of (in overleg met u) een bezichtiging van de woning. Wij organiseren Open Huis dagen om uw woning te verkopen. Uiteraard zonder extra kosten.

Inzet van Social media
Social media inzetten voor de verkoop van uw woning is belangrijk. Regelmatig wordt een koper gevonden via social media zoals Facebook, Instragram of Twitter. Juist om die reden zetten wij social media actief in om snel de juiste koper voor uw huis te vinden. UniquEstate zet uw woning op Funda.nl, onze eigen website, en verschillende andere sites zoals Marktplaats, Pararius, Jaap.nl.


UniquEstate gaat graag voor u aan de slag. Als u meer wilt weten om uw woning door ons te laten verkopen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Welke diensten bieden wij u nog meer aan? 
  • U ontvangt van ons een waardebepaling wat uw woning waard is
  • Wij begeleiden u in de aankoop van uw (tweede) woning in het buitenland
  • Wij berekenen uw financiële mogelijkheden voor de aankoop van uw woning door een erkend hypotheekadviseur en verzorgen het hypotheekproces van A tot Z.
  • Wij regelen dat u op tijd en goed bent verzekerd ( opstal-inboedelverzekering)
  • Wij (ver)huren veilig uw woning ( Huurcheck)
  • Wij geven advies en begeleiden expats naar een nieuwe woning
  • (Onze makelaars spreken o.a. Engels, Duits, Arabisch en Russisch )
  • Wij bemiddelen in investeringsprojecten voor beleggers en verzorgen voor u de gehele marketing en sales-activiteiten
  • Wij beheren voor u uw woning(en) of bedrijfspand(en), zowel technisch als financieel beheer

Wat uw situatie ook is, UniquEstate denkt in oplossingen die verder gaan dan dat ervan een makelaar verwacht mag worden. Heeft u interesse of vragen, neem dan contact met ons op. UniquEstate denkt graag met u mee. 
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring