Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Paalsteek 2 in Almere 1319 GD

Paalsteek 2

1319 GD Almere
Vraagprijs € 900.000,- k.k.
Te koop

Omschrijving

=== English Text Below ===

In een van de populairste delen van de wijk Noorderplassen-West van Almere-Stad, ligt een fraaie onder architectuur gebouwde villa met de mogelijkheid voor dubbele bewoning of zorg aan huis. De villa is gebouwd in de stijl van de Amerikaanse architect Frank Lloyd Wright. Op de begane grond is naast de hoofdwoning ook een gedeelte met eigen entree, badkamer...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2010 Woonoppervlakte 241 m² Aantal kamers 6
Lees meer

Omschrijving

English translation below
=== English Text Below ===

In een van de populairste delen van de wijk Noorderplassen-West van Almere-Stad, ligt een fraaie onder architectuur gebouwde villa met de mogelijkheid voor dubbele bewoning of zorg aan huis. De villa is gebouwd in de stijl van de Amerikaanse architect Frank Lloyd Wright. Op de begane grond is naast de hoofdwoning ook een gedeelte met eigen entree, badkamer en toilet. Er is ook een slaapkamer op de begane grond met eigen badkamer. In totaal heeft deze woning 4 slaapkamers met elk een eigen badkamer. 

In de wijk Noorderplassen-West zijn inmiddels meerdere voorzieningen zoals scholen, supermarkt en een gezondheidscentrum. In het oosten wordt de wijk begrensd door de Noorderplassen, een populair watersportgebied met verschillende jachthavens. 

Dit deel van de wijk kenmerkt zich door de vele vrijstaande woningen, de ruime straten en plantsoenen met de grote waterpartijen. In een mum van tijd ben je lopend in de natuur waar je heerlijk kunt wandelen en van de flora en fauna kunt genieten. Dichtbij de wijk ligt het natuurgebied De Natte Graslanden, waarop verschillende vogelkijkpunten uitzicht bieden. Ook het Markermeer en het bosgebied Pampushout bevinden zich op loopafstand van de woning. 

Indeling: Om een goede indruk te krijgen van de woning, nemen we u met de klok mee door de woning. Vanaf de prachtig aangelegde tuin, komt u bij de imposante entree met hoog plafond en grote vide. Wat gelijk opvalt is de statige trap die deels uit hout en deels uit staal is opgetrokken. We blijven nog even op de begane grond en lopen langs de trap naar het midden van de hal. Hier zijn een aantal mogelijkheden. Met de trap naar beneden naar de kelder: hier bevindt zich de unit voor het centrale stofzuigersysteem. 

Vanaf de hal op de begane grond komt u aan uw linkerhand een deur tegen naar een ruimte in de woning die, vanaf de oprit, een eigen entree heeft, deze ruimte is nu in gebruik als atelier. Hier bevindt zich een grote kamer, een hal met toilet, een badkamer en een grote ruimte met een losse sauna. Deze ruimte is eenvoudig te voorzien van een keuken, waardoor een volledig zelfstandig woongedeelte kan ontstaan. Het is mogelijk om voor deze ruimte een eigen huisnummer aan te vragen. 

We gaan weer terug naar de hal en vervolgen onze weg, nu naar de achterkant van de woning. Daar komt u eerst langs het ruime toilet en via een toegangsdeur naar een ruime slaapkamer met inloopkast en een eigen badkamer. Deze badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel en toilet. 

Wederom gaan we terug naar de hal, lopen een stukje naar voren en slaan linksaf langs de garderobe richting de woonkamer. Voordat we de woonkamer in lopen, slaan we eerst weer linksaf naar de bijkeuken en technische ruimte. Deze woning is uitgerust met een energiezuinige warmtepomp voor de verwarming en koeling. Voor verdere energiebesparing, liggen er 40 zonnepanelen op het dak. Dit betekent dat voor een grote woning als deze de maandelijkse lasten zeer laag zijn. We vervolgen onze tour door de woning en komen in de keuken terecht. De Siematic keuken is voorzien van Miele apparatuur zoals stoomoven en heteluchtoven en een vaatwasser, een inductie kookplaat en een geïntegreerde vlak afzuigscherm van Atag. Ook heeft de keuken een Quooker en is het eiland voorzien van een composiet aanrechtblad met verzonken stopcontacten. De keuken grenst aan een ruim eetgedeelte. Direct aansluitend aan dit eetgedeelte is de tuinkamer, met grote glazen deuren die helemaal opengezet kunnen worden. 

Vanuit de keuken komen we in de woonkamer, die door middel van een doorkijkhaard is gescheiden van het eetgedeelte. Deze open haard is zowel vanuit het eetgedeelte als de woonkamer te zien. Zowel het eetgedeelte als de woonkamer is voorzien van grote raampartijen van vloer tot plafond. 

De laatste ruimte op de begane grond, is de werkkamer of study, deze kamer kan worden afgesloten met twee schuifdeuren, heeft een grote boekenkast (bibliotheek) en een ruim vast bureau. 

Verdieping
Inmiddels zijn we na de lange wandeling op de begane grond, aangekomen op de verdieping. Nadat we de trap op zijn gelopen, hebben we aan de linkerkant een lage deur naar een grote vliering/opbergruimte. Vanaf de overloop kom je door middel van een vlizotrap naar de tweede bergruimte. Ook bevindt zich op de verdieping een solitair toilet. 

Er zijn op de verdieping twee ruime slaapkamers, beide met eigen badkamer. De ouderslaapkamer is tevens voorzien van een ruime inloopkast. In de badkamer van de ouderslaapkamer bevindt zich een toegang tot een derde grote bergruimte. 

Tuin 
De onder architectuur aangelegde tuin rondom is in verschillende compartimenten verdeeld en op de oprit is plaats voor zeker 4 auto’s. Het dak van de woning is doorgetrokken aan de linkerzijde van de woning, waardoor er een carport is gecreëerd. Wat we niet mogen vergeten is de geïsoleerde berging achter de carport die als extra kamer kan dienen. Eventueel is deze kamer bij de hoofdwoning te betrekken door een deur te plaatsen in de slaapkamer aan de achterzijde van de woning. 

Bijzonderheden: 
- Grote woning met 6 kamers 
- Gebouwd in de stijl van de beroemde architect Frank Lloyd Wright
- Ontworpen door de Almeerse architect Oebele Hoekstra 
- 4 slaapkamers met eigen badkamer 
- Sauna 
- Slaapkamer op de begane grond met eigen badkamer 
- Woning niet aangesloten op stadsverwarming, maar eigen warmtepomp
- Maar liefst 40 zonnepanelen

- Vloerverwarming door de hele woning
- Vloerkoeling door de hele woning
- 4 parkeerplaatsen op eigen terrein

Woning wordt aangeboden met een bieden vanaf prijs van € 900.000,- k.k. 
Aanvaarding in overleg

========
In one of the most popular parts of the Noordenplassen-West neighborhood of Almere-Stad, lies a beautifully designed villa with the possibility for dual occupancy as well as an ideal layout for home care. This villa has been built in the style of the American architect Frank Lloyd Wright.
A separate entrance next to the main home leads to a bathroom with toilet.
In addition to this there is also a bedroom located on the ground floor with private bathroom. 

This home has a total of 4 bedrooms each with its own bathroom. 
The east side of the neighborhood boarders with Almere’s ‘Northern lakes’, a popular recreation area with various marinas. 

This part of the neighborhood is characterized by the many free-standing homes, the spacious streets and waterfront gardens. You are just minutes away from the nature reserve ‘The Wet Grasslands’ where you can enjoy the beauty of nature surrounding you. 

Layout:
Arriving at the property, you are met by a beautifully landscaped garden leading to an impressive entrance with high ceilings and loft. 
The eye-catching staircase is constructed from a combination of wood and steel. 
Still on the ground floor, we pass by the stairs moving towards the middle of the hall. Here we have a number of options. The stairs leading down to the basement is where we will find the unit for the homes central vacuum cleaner system.

From the hall on the ground floor you will see a door on your left leading to a separate studio area. This space can also be reached from a separate entrance which can be accessed from the driveway.
This space is currently being used as a studio. Here you will find a large room, a hall, bathroom as well as a large room with a sauna. This area can easily be equipped with a kitchen, creating a fully independent studio apartment. It is also possible to request a separate house number for this space.

Returning to the hall, we now progress towards the rear of the home. Here you will see a spacious toilet. An access door leads to a spacious bedroom with walk-in closets and a private bathroom designed with a walk-in shower, a sink and toilet. 

Returning again to the main hall, we turn left, passing a built-in wardrobe as we approach the living room. Before entering the living room, we take a left turn into the utility room. This property is equipped with a heating and cooling system and energy-efficient heat pump. The 40 solar panels mounted on the roof contribute to even more energy savings.  

Our next stop is in the kitchen, where we find a high-class Siematic kitchen fully equipped with quality Miele appliances including a steam oven, hot air oven, dishwasher and induction hob with built in Atag extractor fan.  
The kitchen also has a Quooker (faucet with boiling water) and a kitchen island with composite countertop and recessed electrical sockets.

The kitchen is adjacent to a spacious dining area. The dining area opens to a garden room with large glass doors leading to the garden. 

Between the kitchen living room, there is a fireplace. 

The last room on the ground floor is the home office or study, this room can be closed with two sliding doors. The study has a large bookcase and a spacious built in desk.

First floor
On the first floor you will find a big storrage a separate toilet and there are two spacious bedrooms, both with their own bathroom. The master bedroom has a spacious walk-in closet. 

The surrounding garden has been professionally designed and landscaped. The whole has been stylishly divided into sections.
There is a carport and an isolated storage room that can serve as an extra room.

Property Features:
- Spacious home with 6 rooms 
- Built in the style of the famous architect Frank Lloyd Wright
- Designed by Almere’s own architect Oebele Hoekstra
- 4 bedrooms with private bathroom
- Studio can have its own entrance and house number if desired
- Sauna
- Bedroom on the ground floor with private bathroom
- Property not connected or dependent on district heating, but is equipped with a heat pump
- 40 solar panels drastically reduce monthly utility costs
- Underfloor heating  and cooling throughout the property
- Space to park at least 4 cars .

Property is available for purchase bids starting at of € 900,000 buyer costs
Possession date to be negotiated
In one of the most popular parts of the Noordenplassen-West (Northern Lakes – West) neighborhood of Almere-Stad (Almere-City), lies a beautifully designed villa with the possibility for dual occupancy as well as an ideal layout for home care. This villa has been built in the style of the American architect Frank Lloyd Wright.
A separate entrance next to the main home leads to a bathroom with toilet.
In addition to this there is also a bedroom located on the ground floor with private bathroom.

This home has a total of 4 bedrooms each with its own bathroom.
The Noorderplassen-West neighborhood is nearing completion and already provides facilities including schools, grocery stores and medical offices.
The east side of the neighborhood boarders with Almere’s ‘Northern lakes’, a popular recreation area with various marinas.

This part of the neighborhood is characterized by the many free-standing homes, the spacious streets and waterfront gardens. You are just minutes away from the nature reserve ‘The Wet Grasslands’ where you can enjoy the beauty of nature surrounding you. This area provides various bird watching spots. Favorite nature areas including the ‘Markermeer’ and the Pampushout woodlands are within walking distance from the home.

Layout:
In order to give you an accurate impression of the home, we will take you on a home tour.
Arriving at the property, you are met by a beautifully landscaped garden leading to an impressive entrance with high ceilings and loft.
The eye-catching staircase is constructed from a combination of wood and steel.
Still on the ground floor, we pass by the stairs moving towards the middle of the hall. Here we have a number of options. The stairs leading down to the basement is where we will find the unit for the homes central vacuum cleaner system.

From the hall on the ground floor you will see a door on your left leading to a separate studio area. This space can also be reached from a separate entrance which can be accessed from the driveway.
This space is currently being used as a studio. Here you will find a large room, a hall, bathroom as well as a large room with a sauna. This area can easily be equipped with a kitchen, creating a fully independent studio apartment. It is also possible to request a separate house number for this space.

Returning to the hall, we now progress towards the rear of the home. Here you will see a spacious toilet. An access door leads to a spacious bedroom with walk-in closets and a private bathroom designed with a walk-in shower, a sink and toilet.

Returning again to the main hall, we turn left, passing a built-in wardrobe as we approach the living room. Before entering the living room, we take a left turn into the utility room. This property is equipped with a heating and cooling system and energy-efficient heat pump. The 40 solar panels mounted on the roof contribute to even more energy savings, reducing the monthly utility expenses drastically.

Our next stop is in the kitchen, where we find a high-class Siematic kitchen fully equipped with quality Miele appliances including a steam oven, hot air oven, dishwasher and induction hob with built in Atag extractor fan.
The kitchen also has a Quooker (faucet with boiling water) and a kitchen island with composite countertop and recessed electrical sockets.

The kitchen is adjacent to a spacious dining area. The dining area opens to a garden room with large glass doors leading to the garden.

We enter the living room via the kitchen. A fireplace separates the two rooms allowing both rooms to enjoy the fireplace when in use.
Both the dining and living room are complimented by large windows from floor to ceiling.

The last room on the ground floor is the home office or study, this room can be closed with two sliding doors. The study has a large bookcase and a spacious built in desk.

First floor
Continuing our tour, we now walk up the stairs to the first floor. On our left we find a low door leading to a large storage space.
You can access a second storage area from the landing using an attic ladder.

On the first floor you will also find a separate toilet.
There are two spacious bedrooms on the first floor, both with their own bathroom.
The master bedroom is designed with a spacious walk-in closet.
In the master bathroom you have access to an additional large storage room.

Garden
The surrounding garden has been professionally designed and landscaped. The whole has been stylishly divided into sections.
The driveway provides room for 4 cars.
The roof has been extended on the left side of the home, under which a carport has been created.
Behind the carport is an isolated storage room that can serve as an extra room. It is possible to connect this room to the main house by placing a door in the bedroom at the rear of the house.

Property Features:
- Spacious home with 6 rooms
- Built in the style of the famous architect Frank Lloyd Wright
- Designed by Almere’s own architect Oebele Hoekstra
- 4 bedrooms with private bathroom
- Studio can have its own entrance and house number if desired
- Sauna
- Bedroom on the ground floor with private bathroom
- Property not connected or dependent on district heating, but is equipped with a heat pump
- 40 solar panels drastically reduce monthly utility costs
- Central vacuum cleaner system
- Underfloor heating throughout the house
- Floor cooling throughout the entire home
- Beautifully landscaped garden surrounding the property
- Fireplace
- Space to park at least 4 cars on your own property

Property is available for purchase bids starting at of € 900,000 buyer costs
Possession date to be negotiated
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 900.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Villa Type woning Vrijstaande woning Kwaliteit woning Luxe Bouwjaar 2010 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In woonwijk Indeling Woonoppervlakte 241 m² Perceeloppervlakte 658 m² Gebouwgebonden buitenruimte 30 m² Overige inpandige ruimte 54 m² Inhoud 1242 m³ Aantal kamers 6 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een kelder Energie Energieklasse A Energie einddatum 20-09-2029 Isolatie Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, voorzetramen, volledig geïsoleerd, kierdichting en hr-glas Warmwater Elektrische boiler eigendom Verwarming Warmtepomp Buitenruimte Tuin Tuin rondom Hoofdtuin Tuin rondom Kwaliteit tuin Fraai aangelegd Bergruimte Schuur / Berging Inpandig Voorzieningen Voorzien van elektra en voorzien van water Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Op eigen terrein Parkeer capaciteit 4 Dak Soort dak Samengesteld dak Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden Gestoffeerd, dubbele bewoning mogelijk en toegankelijk voor minder validen Onderhoud binnen Goed tot uitstekend Onderhoud buiten Goed tot uitstekend Keurmerken Energie prestatie advies Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, Alarminstallatie, Zonnecollectoren, Rookkanaal, Zonnepanelen Kadastrale gegevens Gemeente Almere Sectie E Perceelnummer 1403 Oppervlakte 658 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Paalsteek 2, 1319 GD Almere

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring